Over Congrex

Congrex is oorspronkelijk opgericht door Dhr. Pieters, een bedrijfsman in hart en nieren. Na het behalen van zijn Master in Organisatie en Management, is hij direct in dienst getreden bij Confo Events, een Internationale organisatie bureau waar hij jarenlang een indrukwekkende portfolio heeft kunnen opbouwen. Door zich als een belangrijk aandeel te positioneren binnen het bedrijf, heeft Pieters de functie COO in een zeer korte periode weten te behalen. Niet alleen bestonden zijn werkzaamheden uit het ontwikkelen van nieuwe concepten, ook werd hij verantwoordelijk gesteld voor de management van projecten en de werkvloer. Door zijn kracht, passie voor het vak en professionele aanpak heeft hij zijn netwerken bijzonder kunnen uitbreiden.

Na 15 mooie jaren in dienst te zijn geweest bij Confo Events, besloot Pieters dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Kort na zijn besluit om het bedrijf definitief te verlaten, is hij direct begonnen met het uitvoeren van zijn individueel bedrijfsplan. Zijn visie op de toekomst stond op scherp tijdens de start van het bedrijf. Doordat Pieters zicht op de markt zich door de jaren heen dusdanig ontwikkeld heeft, werd dit direct zichtbaar in zijn strategie. Zijn prioriteit was het bedenken van vernieuwende concepten met een duidelijke focus op een maatschappelijk belang. Zo moest dit worden toegepast op zowel het thema, maar vooral op de inrichting en organisatie van het event. Duurzaamheid werd een essentiële factor voor alle toekomstige projecten. In het jaar 1995 werd een doorslaggevend congres succesvol georganiseerd onder de officiële naam Congrex.

Sinds de start van Congrex, is de toename van langdurige samenwerking drastisch gegroeid. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een duurzame en eerlijke werkwijze om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. De diverse thema’s over het verbeteren van de wereld worden door Internationale partijen met open armen ontvangen. Doordat duurzaamheid betrekking heeft op verschillende zaken zoals een gezonde werkomgeving en groene zones, is het belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Door de bewustzijn van huidige situaties is er dan ook veel vraag naar meer informatie op dit gebied. Congrex is de marktleider omtrent duurzaamheid en weet zich op dit vlak ook te onderscheiden van de concurrentie.

Vaak denkt men bij een organisatiebureau aan grote elementen, waardoor er niet meer gedacht wordt aan de kleine en essentiële details. Echter, is het van belang om uw aandacht te besteden aan zaken die misschien op het eerste oog niet belangrijk lijken. Juist door het correct plannen van de kleinste taken, kunt u ervoor zorgen dat het geheel soepel verloopt. Congrex houdt zich altijd bezig met taken die u over het hoofd kunt zien en weet dit professioneel uit te voeren. Heeft u al gedacht aan promotie activiteiten? Wat voor maaltijden of hapjes wilt u serveren? Hoeveel beeldschermen heeft u nodig tijdens uw symposium of debat? Laat het geheel over aan Congrex.

Het team van 150 professionele medewerkers bestaat uit project managers, event specialisten, stylisten, planners en meer. Niet alleen is Congrex gevestigd in Nederland, ook is het bedrijf operationeel in diverse landen binnen Europa en Azië. Zodra de opdrachtbevestiging bij Congrex binnen is, zorgen wij voor een passend team om met u samen aan de slag te gaan. Er wordt gekeken naar de uitvoering van het thema in het kader van duurzame evenwicht en balans. Ook zoeken wij naar een passende locatie, entertainment, standbouwers en nog veel meer. Niet alleen kunt u kiezen uit de verschillende services van Congrex, ook is het mogelijk om te kiezen voor een project op maat. Op deze manier kunnen wij juist het overige werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken. Op onze website kunt u een handig overzicht vinden met alle diensten van Congrex.