Events

Bijna elk soort event is realiseerbaar en Congrex staat zeer zeker open voor ideeën. Congrex zorgt altijd voor een structurele oplevering, om wat voor soort evenement het ook gaat. Bent u op zoek naar ideeën voor een beurs? Of toch liever een informatiemarkt? Ondanks vele opties beschikbaar zijn, zijn er toch een aantal voorbeelden te noemen van de soorten evenementen waar wij de meeste aanvragen voor ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de meeste voorkomende projecten van Congrex:

Conferentie en congres

Een conferentie of een congres is een bijeenkomst van groeperingen waar actuele onderwerpen besproken worden aan de hand van het gekozen thema. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een conferentie of congres? Congrex helpt u graag verder door middel van bezoekersregistraties, het maken van badges, het opstellen van een timetable en het verzorgen van promotiemateriaal. Ook kunnen wij personeel verzorgen en inzetten tijdens het event. Daarnaast denkt Congrex aan zaken zoals bijvoorbeeld het opzetten van een informatiemarkt of beurs. Hierbij ingesloten zit zowel de op- als afbouw, zodat u niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de op- en afbouwperiode van het evenement. Overweegt u een afsluitende netwerkborrel? Congrex creëert graag voor u een gezellige ruimte waar dit soort momenten zeker mogelijk is.

Symposium

Tijdens het organiseren van een symposium is het belangrijk om een juiste locatie te vinden. Congrex is bekend met talloze locaties, welke gemakkelijk voor u afgehuurd en opgebouwd kunnen worden. Zo zorgt Congrex er altijd voor dat de sprekers goed verlicht worden, altijd centraal staan en goed zichtbaar zijn voor het publiek. Het podium wordt aan de hand van de aantal sprekers, presentatoren of deelnemers van een debat ingericht. Zo worden ze voorzien van zitplaatsen, microfoons en grote schermen.
Ook kunnen wij de ruimte voorzien van banners, aankleding en promotiemateriaal om het geheel zo indrukwekkend mogelijk te maken. Voor een symposium is het ook mogelijk om personeel in te zetten voor bijvoorbeeld de garderobe en catering.

Tentoonstelling

Een tentoonstelling is een tijdelijk of permanente locatie waar speciale items uitgelicht en geëxposeerd kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan kunst, innovatieve ontwikkelingen of entertainment doeleinden. Een tentoonstelling heeft dus als prioriteit het product of item op te laten vallen, dit is dus waar de focus op ligt. Dit kan door middel van positionering, verlichting en eyecatchers wat het object zou kunnen aanvullen en versterken. Het is bij een tentoonstelling belangrijk om de aandacht van de bezoekers vast te houden. Congrex denkt graag met u mee over campagne strategieën, floorplan, slimme looproutes en aansluitende entertainment. Wilt u een expositie organiseren inclusief een netwerkborrel? Congrex verzorgt graag deze speciale avond inclusief champagne en culinaire hapjes.

Workshops

Het aanbieden van een workshop is een goede manier om uw product of dienst makkelijker aan te kunnen bieden. Zo laat u een bezoeker snel kennis maken met de mogelijkheden en kunt u meer potentiële kopers bereiken. Indien de grootte van de workshop grootschalig is, kan het organiseren veel tijd gaan kosten. Niet alleen moet u een locatie regelen, maar ook genoeg inkopen en een strakke planning. Congrex zorgt ervoor dat u zich meer kunt focussen op de inhoud van de workshop, zodat u deze vlekkeloos kunt laten verlopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een deelnameregistratie, wat handig kan zijn voor een mailing strategie. Ook kost het inkopen van materialen vaak onnodig veel tijd, wat u beter kunt besteden aan uw bedrijf. Congrex helpt mee in het vinden van een geschikte locatie, aan de hand van de aantal deelnemers, en nog veel meer.